logo songteksten.net

Chiel Montagne weer opgenomen in ziekenhuis

(Novum) - Chiel Montagne ligt sinds maandagochtend opnieuw in het ziekenhuis. De 66-jarige presentator had last van hevige koorts. Hij moet dinsdag een scan ondergaan om te kijken of er nieuwe ontstekingen in zijn darmen zijn ontstaan.

"Twee weken geleden kreeg Chiel ook een scan. Daarna moest hij worden geopereerd. Het was een groot gebied, dus de kans op nieuwe ontstekingen is aanwezig", legt een woordvoerder van Montagne uit. De scan moet uitwijzen of de presentator daadwerkelijk last heeft van nieuwe ontstekingen en of hij hiervoor weer onder het mes moet.

Montagne onderging operaties aan zijn dikke darm, appendix en blinde darm. De presentator ontdekte vrijdag tot zijn opluchting dat hij geen darmkanker heeft, waar aanvankelijk voor werd gevreesd. Wanneer hij de uitslag van de scan krijgt, is nog niet bekend.

De presentator werd bekend door het programma Op Volle Toeren. Montagne, die eigenlijk Bert van Rheenen heet, was vorig jaar te zien als presentator van TV Oranje tijdens Ushi & Loesi. In dit programma neemt Wendy van Dijk bekende Nederlanders op de hak.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren