logo songteksten.net

Courtney Love weigerde dienstmeisjes loon

(Novum) - Courtney Love moet twee voormalige dienstmeisjes 35 duizend dollar betalen. De 46-jarige zangeres liet de vrouwen schoonmaken zonder loon te betalen.

De twee vrouwen, alleen aangeduid als Miriam en Myriam, zijn in het gelijk gesteld door een rechtbank in Beverly Hills, schrijft de Amerikaanse entertainmentsite TMZ. De Hole-zangeres moet ruim zestienduizend dollar voor Miriam en negentienduizend dollar voor Myriam neertellen aan loon, boetes en rente.

Love is ook nog in opspraak vanwege een andere zaak. Ze trof in maart een schikking met een modeontwerpster nadat ze ruziemaakte op Twitter, maar kon zich later weer niet inhouden. Ze ging op Twitter tekeer tegen advocaten die haar hebben bijgestaan in een zaak rondom de nalatenschap van Kurt Cobain, schrijft de Britse persdienst Reuters. Love wordt nu aangeklaagd door de advocaten.

De zangeres werd kwaad toen een van de advocaten haar vroeg nuchter te blijven in de periode dat ze bezig waren met de zaak. Ze stuurde de advocaten de laan uit. Maanden later wilde ze hen terug, maar zij bedankten voor de eer. Love suggereerde op Twitter onder meer dat de advocaten steekpenningen hadden aangenomen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren