logo songteksten.net

Jennifer Hudson woedend op roddelsite

(Novum) - Jennifer Hudson eist een verontschuldiging van de Amerikaanse roddelwebsite Bossip. De 29-jarige actrice kan niet lachen om een artikel waarin staat dat uitgevers niet geïnteresseerd zijn in haar boek over afvallen, tenzij ze daarin ook vertelt over de gewelddadige dood van een aantal familieleden.

"Hoe laag kunnen mensen zinken", twittert de Oscarwinnares furieus. Haar moeder, broer en 7-jarige neefje werden in 2008 doodgeschoten. "Ik snap het echt niet. Iedere dag word ik wakker en herinner ik me hoe wreed de wereld is. Hoe kun je een tragedie van iemand nemen en daar allerlei leugens aan ophangen? Zo wreed. Bossip, ik hoor een verontschuldiging van jullie te krijgen."

Bossip schreef dat Hudson een miljoen dollar vroeg voor haar verhaal over haar vier jaar durende strijd tegen overgewicht. Een uitgeverij zou de actrice hebben verzocht ook te schrijven over haar gevoelens na de dood van haar familieleden. De roddelwebsite zegt het verhaal overgenomen te hebben van The New York Post, die elk detail bevestigd kreeg van haar woordvoerder.

Volgens een woordvoerder van Bossip heeft Hudson de titel van het artikel te letterlijk genomen. De kop stelde dat uitgevers liever geld willen verdienen aan de familiemoorden van Hudson dan aan haar gewichtsverlies.

"Maar we schreven dat ze een verhaal wil uitgeven over haar gewichtsverlies, maar dat geïnteresseerde uitgevers geen miljoen dollar willen betalen als ze niets over haar familie vertelt", zegt een woordvoerder van Bossip tegen het Amerikaanse entertainmentprogramma Access Hollywood. "We hebben nooit gezegd dat Jennifer wil verdienen aan de gruwelijke tragedie."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren