logo songteksten.net

Caro Emerald verhuist niet naar Londen

AMSTERDAM - Caro Emerald ziet zichzelf nog niet zo snel naar Engeland verhuizen. Ondanks haar grote populariteit aan de andere kant van de Noordzee blijft ze liever in Nederland wonen.

"We hebben het er thuis weleens over gehad om hie naartoe te verhuizen, maar na een paar dagen vind ik Londen te druk", aldus Caro in De Telegraaf. "Ik ben daarom blij dat het zo goed te bereizen is. Als ik het succes wat ik hier heb in Amerika zou hebben, zou het op deze manier nooit werken."

De zangeres heeft wel een idee waarom de Britten zo dol zijn op haar. "Ten eerste houdt men hier van muziek, van concerten. Verder zal ook meespelen dat mijn doelgroep vrij duidelijk is, mede door het type theaters dat we hier bespelen. Het publiek heeft daar bepaalde verwachtingen bij en blijkbaar lossen wij die in, met avonden waarop het nodige te luisteren valt."

Caro speelde afgelopen week voor de derde keer in de prestigieuze Royal Albert Hall. Niet eerder stond een Nederlandse artiest zo vaak in de Londense concertzaal.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren