logo songteksten.net

Glennis Grace kampte met eetproblemen

(Novum) - Glennis Grace had na haar deelname aan het Eurovisie Songfestival in 2005 last van eetproblemen. De 32-jarige zangeres kreeg van haar toenmalige manager opmerkingen over haar gewicht naar haar hoofd geslingerd, waarna ze zichzelf begon uit te hongeren.

"Op het Eurovisie Songfestival zei mijn toenmalige manager een minuut voor ik opging dat mensen op de eerste rij mijn armen te dik vonden. Hij zorgde ervoor dat ik een hekel kreeg aan mijn eigen lichaam", vertelt Grace in Grazia. "Ik kreeg een eetprobleem. Op een gegeven moment was ik zo dun. Ik moest in dat keurslijf, ik hongerde mezelf gewoon uit."

De zangeres wist haar manager te lozen, maar kreeg toen al snel te maken met een volgende tegenslag: haar beste vriend overleed. Dit had positieve gevolgen voor de eetproblemen van Grace. "Dat was het punt waarop ik zei: schijt aan die hele wereld, ik ga knokken tot ik ben waar ik wil zijn, of ze me nou mooi vinden of niet."

Grace, die onlangs een hit scoorde met een cover van Volumia's Afscheid, kreeg haar oude figuur terug. "Eten blijft altijd een ding, alleen zal ik het nooit meer zo ver laten komen", zegt de zangeres. "Ik heb ook een man die het echt niet pikt."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren