Sacha Cohen had kogelwerend schild in Who Is America?

Door ANP, woensdag 7 november 2018 18:56, bron: ANP

NEW YORK - Sacha Baron Cohen had in de tweede aflevering van Who Is America? de beschikking over een kogelwerend schild. Dat vertelde de acteur in de tv-show Jimmy Kimmel Live! In die aflevering speelde Cohen een extreemlinkse docent die een toespraak hield in Kingman.

Tijdens zijn praatje kondigde Cohen aan dat in het nog geen 30.000 zielen tellende stadje de grootste moskee ter wereld buiten het Midden-Oosten zou worden gebouwd. Voordat de opnamen zouden beginnen had de komiek het schild gekregen van zijn bodyguard. Die vertelde dat het geen overbodige luxe was omdat veel van de bezoekers waarschijnlijk hun wapen mee zouden nemen naar de bijeenkomst.

Aan Kimmel biechtte Cohen op dat hij behoorlijk in de piepzak zat over hoe de mensen op zijn typetje zouden reageren. Toen de bodyguard vertelde dat veel mensen hun wapen gewoon bij zich droegen, werd zijn bezorgdheid nog groter. Vooral ook omdat hij niet zo goed wist wat hij met het schild moest doen als er geschoten zou worden. Uiteindelijk bedacht de komiek een manier om niet alleen zijn hoofd te beschermen, maar ook zijn kruis, zo vertelde hij lachend aan Kimmel.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren