logo songteksten.net

Nikkie Plessen heeft huwelijkskriebels

(Novum) - Nikkie Plessen zag het huwelijk altijd maar als 'moeilijk gedoe' en 'geregel', maar wil misschien toch trouwen. De 26-jarige presentatrice en actrice gelooft dat dit komt door de komst van haar 1-jarige dochtertje Jolie.

"Ruben en ik vonden het nooit echt nodig om te trouwen. Maar als we nu op vakantie zijn en in een hotel onze namen moeten doorgeven, is het toch wel vervelend dat mijn vriend en dochtertje Bontekoe heten en ik niet. Alsof ik de oppas of secretaresse zou kunnen zijn", legt Plessen uit in Grazia. De actrice heeft al acht jaar een relatie met haar Ruben. "Dat zou voor mij wel een reden zijn om toch te trouwen."

De presentatrice zou geen prinsessenhuwelijk willen. "Ik geef liever een keertje een waanzinnig feest voor alle mensen die ik liefheb. Maar goed, pin me er niet op vast", zegt ze. Plessen sluit niet uit dat ze over een tijd toch als een prinsesje naar het altaar loopt, maar houdt het liever simpel. "Het lijkt me te gek op met zijn drietjes naar Las Vegas te gaan en daar voor tien dollar te trouwen in een kapelletje."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren