logo songteksten.net

Naaktfoto's Blake Lively zijn nep

(Novum) - Iedereen die naaktfoto's van Blake Lively publiceert kan rekenen op een rechtszaak. De plaatjes van de 23-jarige actrice doken dinsdagavond op verschillende websites op, maar zijn absoluut nep. Dat zegt een woordvoerder van Lively tegen het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly.

Op de foto's is een blonde naakte vrouw te zien die kiekjes maakt van zichzelf. "De foto's zijn honderd procent niet echt. Blake heeft nog nooit naaktfoto's van zichzelf gemaakt. Ze neemt juridische stappen tegen iedereen die ze heeft gepubliceerd. Zowel tegen degene die ze oorspronkelijk publiceerde, als tegen media die ze daarna hebben overgenomen."

Toch is het niet alleen kommer en kwel voor de actrice. Na weken van speculatie lijken zij en acteur Leonardo DiCaprio een officieel stel. De twee waren samen op een feestje aan de Franse Rivièra en werden tijdens een romantische wandeling hand in hand gefotografeerd. "Hij stelde haar voor als zijn vriendin. Volgens mij zijn ze stapelverliefd," zegt een bezoeker van het feest.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren