Black Eyed Peas blij terug te zijn

Door ANP, dinsdag 13 november 2018 19:03, bron: ANP

AMSTERDAM - The Black Eyed Peas zijn blij dat de tournee Masters of The Sun hun de kans geeft om na acht weer op te treden in Amsterdam. Dit vertelden ze dinsdag in VondelCS. Will.i.am sloeg een deel van het middagprogramma over, om zijn stem te kunnen sparen.

De rappers Will.i.am, Apl.de.ap en Taboo kwamen naar het stadspark voor een ontmoeting met de fans en een signeersessie, voorafgaand aan hun concert in AFAS Live.

“We vinden het altijd fantastisch om in Nederland te zijn’’, zegt Apl.de.ap, die graag herinnering ophaalt aan de vroegere shows van The Black Eyed Peas in Paradiso. “Het voelt als een tweede huis en we kunnen niet wachten op de show van vanavond.”

Album

Taboo vult aan: “Het is goed om terug te zijn met een nieuw album, Masters Of The Sun volume 1. Nieuw materiaal! Het voelt goed om er na al die jaren weer voor te kunnen gaan.”

Taboo: “Fans kunnen van ons veel energie verwachten. Maar ik verwacht van de Nederlandse Peabodies dat ze meer lawaai kunnen maken dan in Frankrijk waar we gisteren waren.” Sommige fans, Peabodies dus, gaan naar meerdere concerten van de Europese tournee. Apl.de.ap: "Daarom houden we van de Peabodies, we kunnen altijd op ze rekenen. Ik weet dat het album even op zich heeft laten wachten, maar we bedanken ze voor hun geduld.”

Taboo merkt op dat er jonge aanwas zit tussen de schare fans. “We hebben nu oude en jonge, nieuwe fans. We hebben fans van het eerste uur die al in de jaren 90 met ons rockten en met ons mee zijn gegroeid. Maar ze kregen ook kinderen die fan zijn geworden. Will.i.am doet The Voice in het Verenigd Koninkrijk en daarmee trekt hij ook weer nieuw publiek naar ons toe.”

Will.i.am kon er dinsdagmiddag niet geheel bij zijn, hij was slecht bij stem. Maar zijn collega’s zijn er zeker van dat Will.i.am de fans dinsdagavond niet zal teleustellen in AFAS Live.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren