logo songteksten.net

Tanja Jess schrok van 'nieuwe jurk' zoontje

(Novum) - Tanja Jess kreeg de schrik van haar leven toen haar zoontje haar onlangs kenbaar maakte dat hij een nieuwe jurk wilde. Bij nader inzien bleek hij echter niet om een kledingstuk, maar een dvd te vragen.

"Ik kan je vertellen… dan schrik je toch heel even", vertelt Tanja in haar column in 100% NL Magazine. "Ik bedoel, ik ben een heel ruimdenkend mens en heb me altijd voorgenomen mijn kinderen te accepteren zoals ze zijn en ze in al hun wensen te ondersteunen, maar een travestiet heeft het in het leven meestal toch wat moeilijker."

De actrice ging op zoek naar een jurkje voor haar 3-jarige spruit, maar de 'little black dress' werd afgewezen. "Die wil ik niet. Ik wil nieuwe jurk", liet Bobby zijn moeder weten. "Ineens viel bij mij het kwartje", vertelt Jess, die een tijdje eerder een nieuwe dvd had gekocht over New York. "Hij wilde die flut dvd zien."

Tanja slaakte een zucht van verlichting. "Hoewel ik gek ben op al die mooie, kleurrijke travestieten, transseksuelen, androgynen, shemales en drag queens, was ik stiekem toch enorm opgelucht", biecht ze op. "Desondanks wil ik iedereen op het hart drukken om al die zonen van al die andere moeders, in onze armen te sluiten."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren