J.K. Simmons krijgt rol in Veronica Mars

Door ANP, donderdag 15 november 2018 21:21, bron: ANP

LOS ANGELES - Acteur J.K. Simmons, die een Oscar won voor zijn rol in de film Whiplash, krijgt een rol in de revival van de hitserie Veronica Mars. Dat meldt The Hollywood Reporter. Simmons zal te zien zijn als een oud-crimineel die een hechte band heeft met een van de rijkste inwoners van het fictieve stadje Neptune.

Simmons is een van de nieuwe acteurs die in het vierde seizoen van Veronica Mars te zien zal zijn. Het is de tweede doorstart voor de serie over een cynische jonge vrouwelijke privédetective. In 2014 maakten geestelijk vader Rob Thomas en hoofdrolspeelster Kristen Bell, nadat fans geld hadden ingezameld, een speelfilm over het personage.

De serie Veronica Mars, die de grote doorbraak betekende voor Bell, werd uitgezonden tussen 2004 en 2008. De reeks kreeg lovende recensies en hoge waarderingscijfers, maar de kijkcijfers vielen tegen. Daarom werd na drie seizoenen de stekker uit de serie getrokken. De fans bleven echter jarenlang smeken om een vervolg.

Nieuwe reeksen van oude series zijn de afgelopen jaren succesvol gebleken. Zo werden revivals van onder meer Will & Grace, Twin Peaks en The X-Files goed ontvangen. Minder succesvol waren de doorstarts van onder meer Prison Break en 24.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren