Armie Hammer zegt sorry voor selfie-uitspraak

Door ANP, vrijdag 16 november 2018 02:36, views: 13, bron: ANP

LOS ANGELES - Acteur Armie Hammer heeft zijn excuses aangeboden voor een tweet die hij eerder deze week stuurde en weer verwijderde. Daarin nam hij het sterren kwalijk dat zij foto's van zichzelf met Stan Lee plaatsten om stil te staan bij de dood van de Marvel-legende.

De Call Me By Your Name-ster haakte in zijn verontschuldigingen in op een reactie van Jeffrey Dean Morgen, die hem had uitgescholden om zijn uitspraken. Armie schreef donderdag op Twitter: "In een poging onnodig commentaar te leveren op de huidige selfie-cultuur, heb ik (zoals het een eikel betaamt - dank je Jeffrey Dean Morgan) onbedoeld mensen beledigd die oprecht rouwde om het verlies van een icoon."

De acteur bood daarna zijn excuses aan en grapte: "Ik zal eraan werken mijn opwellingen op Twitter onder controle te krijgen."

Na het overlijden van Lee afgelopen dinsdag ergerde Armie zich aan Hollywoodcollega's die foto's waarop zij met Stan poseerden deelden op social media. "Ik ben zo geraakt door alle beroemdheden die foto's van zichzelf met Stan Lee posten. Er is geen betere manier om een grote legende te eren dan een foto van jezelf te laten zien", schreef hij, "Door een selfie te plaatsen, laat je zijn dood draaien om jezelf en hoe cool je je voelde toen je een foto met hem maakte."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren