Noortje Herlaar en Jacob Derwig samen in jeugdfilm

Door ANP, vrijdag 16 november 2018 18:06, views: 9, bron: ANP

HILVERSUM - Jacob Derwig, Noortje Herlaar en Ilse ‘Juf Ank’ Warringa spelen hoofdrollen in de nieuwe Nederlandse familie Het Irritante Eiland. Ook Tjitske Reidinga, Henry van Loon, Martine Sandifort en Ellen Parren hebben een rol in de film bemachtigd.

Dat heeft NPO Zapp vrijdag bekendgemaakt. Het Irritante Eiland is een van de zes telefilms die in het voorjaar van 2019 op televisie te zien zijn. Het project is geschreven door de broers Tim en Wart Kamps, die eerder samen de hitserie Missie Aarde maakten. Het is voor het eerst dat de tweeling samen een filmscript aflevert.

Het Irritante Eiland gaat over een eiland waar een heks een vloek over heeft uitgesproken. Hierdoor is iedereen die rondloopt op het eiland irritant. Er is maar één jongen die de vloek kan doorbreken. Het Irritante Eiland wordt geregisseerd door Albert Jan van Rees, die eerder onder meer Toren C, Overspel en de film Adios Amigos maakte.

Onder de andere vijf titels is onder meer de eerste geanimeerde telefilm in de geschiedenis van de NPO: De Tand des Tijds. De films zijn vanaf maandag 18 februari te zien op NPO3.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten