logo songteksten.net

Drie ton voor verlovingsfoto's Kim Kardashian

(Novum) - Het tijdschrift People betaalde driehonderdduizend dollar voor de foto's van het verlovingsfeest van Kim Kardashian. Dat weet het Amerikaanse entertainmenttijdschrift The Hollywood Reporter. Drie ton lijkt een standaard bedrag te zijn voor de Kardashians.

Zus Kourtney kreeg een even groot bedrag voor het exclusieve verhaal rond haar kind en zus Khloe kreeg een vergelijkbaar bedrag voor het verhaal van haar verloving. Dat blijkt uit een onderzoek van het tijdschrift.

Nu had de familie al geen geldzorgen. Over 2010 zouden de Kardashians zeker 65 miljoen dollar verdiend hebben.

Kim verloofde zich eind mei met haar vriend Kris Humphries. Al snel volgden de geruchten van een mogelijke zwangerschap, maar die ontkent de tv-persoonlijkheid op haar website. Volgens de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ neemt ze wel de naam van haar toekomstige wederhelft aan.

Moeder Kris Jenner, die wordt gezien als het zakelijk brein achter de familie, vindt dit een grote fout. "Ik denk niet dat ze zijn naam moet aannemen en Kim Humphries moet gaan heten. Ze moet een Kardashian blijven, ze heeft zo hard gewerkt om haar naam bekend te maken."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren