Excuses van Zwarte Cross na chaos kaartverkoop

Door ANP, zaterdag 17 november 2018 15:06, views: 22, bron: ANP

LICHTENVOORDE - Alle kaarten voor Zwarte Cross zijn zaterdag in korte tijd uitverkocht. Dit meldt de festivalorganisatie, die baalt van het chaotische verloop van de kaartverkoop.

Na de start van de kaartverkoop raakte de website van het festival overbelast. Bezoekers liepen vast tijdens het bestelproces of konden de website niet bereiken. De organisator spreekt van een rommelig proces en biedt daarvoor excuses aan.

"Dat er vandaag meer vraag dan aanbod zou zijn hadden wij verwacht. Sterker nog, wij hielden rekening met het binnen een dag uitverkopen van de Zwarte Cross 2019. Echter, de manier waarop dit gegaan is, verdient allerminst de schoonheidsprijs", vermeldt de organisatie.

De website van Zwarte Cross kon de drukte niet aan, ondanks alle voorbereidingsmaatregelen die waren getroffen. "De hele gang van zaken riep veel onduidelijkheid, frustratie en soms ook boosheid op bij onze bezoekers. Volkomen begrijpelijk en terecht overigens", aldus Zwarte Cross. "Duizend maal onze oprechte excuses aan iedereen die wij teleurgesteld hebben."

Afgelopen zomer kwamen 220.000 bezoekers naar de Achterhoek en raakte het festival in maart uitverkocht. Dat was toen voor het eerst in de geschiedenis van het festival. De komende editie is op 18, 19, 20 en 21 juli.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren