Jessie J geeft kinderwens niet op

Door ANP, zondag 18 november 2018 11:38, bron: ANP

LONDEN - Zangeres Jesie J geeft haar kinderwens niet op, ondanks haar vruchtbaarheidsproblemen waar ze eerder deze week openlijk over sprak tijdens een concert in Londen. "Ik zal moeder worden", schrijft de zangeres op Instagram Story. "Ik geloof in wonderen."

Artsen vertelden de zangeres vier jaar geleden dat ze geen kinderen zou kunnen krijgen. Ze schreef er een nummer over, Four Letter Word, dat ze woensdag ten gehore bracht in de Royal Albert Hall. Na deze onthulling kreeg ze afgelopen dagen veel steunbetuigingen, waar ze haar fans erg dankbaar voor is. "De liefde en steun die ik mocht ontvangen was overweldigend, dank jullie wel", schrijft Jessie.

"Vier jaar geleden kreeg ik te horen dat ik mijn baarmoeder moet laten verwijderen. Dat heb ik geweigerd en inmiddels ben ik van alle medicatie af door natuurlijke medicijnen en een verandering van dieet. Ik heb de hoop niet opgegeven. Ik doe alles wat ik kan om het te laten gebeuren op een manier die mijn lichaam toestaat."

Kwetsbaar

De singer-songwriter schrijft dat miljoenen vrouwen een moeilijke en emotionele weg moeten bewandelen voordat ze moeder zijn. "Dat is iets waar we open over dienen te spreken. Ik heb er lang over gedaan om er open over te zijn. Maar het is mijn waarheid. Daarom heb ik het in mijn muziek gestopt."

Ze wil met haar openheid anderen hoop bieden. "Er schuilt een moeder in ons allemaal. Dat inspireert elke dag. We zijn sterk, de tijd zal het leren." Ze besluit haar Intagram Story met nogmaals een woord van dank. "Het was eng om zo kwetsbaar op te stellen. Maar het is echt. Ik schreef het liedje voor mezelf op een verdrietig moment en dat hielp me om dat verdriet in kracht om te zetten. En voor alle anderen die met vruchtbaarheidsproblemen kampt."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren