Diddy in diepe rouw door dood ex-vrouw Kim

Door ANP, maandag 19 november 2018 01:49, views: 12, bron: ANP

LOS ANGELES - Het onverwachte overlijden van zijn ex-vrouw Kim Porter heeft Sean 'Diddy' Combs enorm aangrepen. Waar de rapper eerder deze week nog om rust en privacy vroeg, zoekt hij nu zelf de sociale media op. Hij plaatste een aangrijpend bericht op Instagram.

"De afgelopen drie dagen waren voor mij een nachtmerrie waaruit ik nog steeds niet ben ontwaakt. Ik weet niet wat ik zonder jou moet, lieverd. Ik mis je nu al zo ontzettend. Vandaag breng ik jou een eerbetoon en zal ik proberen de juiste woorden te vinden die onze onverwoestbare band weergeven. We waren zoveel meer dan alleen elkaars beste vrienden en soulmates. Wij waren van een hele andere orde! Oh, ik mis je zo verschrikkelijk. Super Black Love ????", aldus een emotionele Diddy.

Kim overleed afgelopen donderdag op 47-jarige leeftijd aan een hartaanval, die het gevolg zou zijn geweest van een verwaarloosde longontsteking. Diddy kreeg 'iets' met Kim in 1994. De rapper adopteerde haar zoon Quincy (nu 27) en samen kregen ze nog een zoon, Christian (20). De twee hadden daarna jarenlang een knipperlichtrelatie en kregen in 2006 een tweeling, dochters D'Lila en Jessie. Het jaar erop gingen ze voor het laatst uit elkaar.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren