logo songteksten.net

'Mandy Moore getrouwd met Taylor Goldsmith'

LOS ANGELES - Mandy Moore is zondagavond in het huwelijksbootje gestapt met Taylor Goldsmith. Ingewijden verklapten aan E! News dat de actrice en zangeres in haar achtertuin trouwde bij zonsondergang.

De bruiloft in Los Angeles werd bijgewoond door "een kleine groep familie en vrienden, zo'n vijftig man". Volgens de bron was de ceremonie "heel boho" met "vloerkleden rond het altaar". "De bloemstukken waren prachtig met grote veren."

Na de huwelijksvoltrekking verplaatste het gezelschap zich naar The Fig House. Sterren als Minka Kelly, Wilmer Valderrama en Milo Ventimiglia woonden de receptie en het feest bij. De gasten kregen verschillende hapjes voorgeschoteld en in plaats van één bruidstaart konden de genodigden "kiezen uit twaalf verschillende soorten taart".

Singer-songwriter Taylor Goldsmith ging vorig jaar september op zijn knieën voor Mandy Moore, nadat de twee al ruim twee jaar samen waren. Zij was al eens eerder getrouwd, begin 2015 liep haar huwelijk met muzikant Ryan Adams op de klippen. De scheiding was in juni 2016 rond.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren