logo songteksten.net

Exen van Diddy rouwen om Kim Porter

LOS ANGELES - Twee andere exen van Sean 'Diddy' Combs hebben hun verdriet gedeeld over de dood van Kim Porter, het model waar de rapproducent drie kinderen mee had.

Misa Hylton, de moeder van Diddy's zoon Justin, liet op Instagram weten dat ze niet kon geloven dat Kim er niet meer is. "We hebben de afgelopen twintig jaar onze kinderen samen opgevoed. Bedankt dat je een tweede moeder voor Justin was", schreef Misa, die de dood van Kim "een vreselijk verlies voor onze familie" noemt en belooft er altijd voor Kims kids Quincy (27), Christian (20), D'Lila en Jessie (beiden 11) te zullen zijn.

Ook de moeder van Diddy's andere kind, dochter Chance, liet van zich horen. "Weet dat er altijd van je kinderen gehouden zal worden", schreef ze in een boodschap aan Kim. "Je licht zal doorschijnen in je kinderen, de manier waarop ze van elkaar houden is een onbeschrijflijk geschenk."

Maandag stond ook Cassie Ventura, met wie Diddy tot voor kort een relatie had, stil bij de dood van Kim. "Er zijn geen woorden", liet ze weten op Instagram. "Een fantastische moeder die elke ruimte die ze binnenkwam oplichtte is nu de prachtigste engel." Tegen Diddy zei ze: "Puff je bent al de beste vader, ik weet dat je dit geweldig gaat doen."

Volgens New York Post heeft de rapondernemer dit weekend een herdenkingsdienst gehouden voor Kim, die 47 jaar werd. Aankomende zaterdag zou zij worden begraven in haar geboorteplaats in de staat Georgia.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren