logo songteksten.net

Noortje Herlaar vindt balans tussen werk en privé

UTRECHT - Noortje Herlaar heeft meer balans gevonden tussen werk en privé. Ze leeft niet louter meer voor haar werk, vertelt de hoogzwangere actrice aan Veronica Magazine.

"Mijn werk is een groot deel van wie ik ben en hoe ik me uit, en ik zou het erg missen als het er niet meer zou zijn. Maar ik prijs me wel gelukkig dat ik een rijk privéleven heb kunnen opbouwen, waardoor veel andere dingen ook belangrijk werden en werk en privé meer in evenwicht kwamen. Dat is absoluut weleens anders geweest", vertelt de hoofdrolspeelster van de nieuwe Nederlandse crimi Lois, die vanaf woensdag 28 november drie weken lang te zien is op NPO 1 (21.30 uur).

"Mijn leven heeft voor een veel groter deel uit werk bestaan, waardoor mijn identiteit daar ook voor een veel groter deel mee leek samen te vallen. Dat is in deze levensfase gelukkig niet meer zo”, zegt de vriendin van Barry Atsma.

De driedelige thrillerserie Lois is gebaseerd op de succesvolle boekenreeks van schrijfster Simone van der Vlugt over rechercheur Lois Elzinga die als rechercheur bij de Alkmaarse politie werkt. Noortje: "Wat me in die boeken opviel - en wat je hopelijk straks ook gaat terugzien in de serie - is het grote contrast tussen het oer-Hollandse Alkmaar, waar de serie zich afspeelt, en de heel grote, duistere misdaadzaken. Ook is er in de boeken veel aandacht voor de menselijke kant van de zaken: je komt er altijd achter waaróm iemand die gruweldaden pleegt. Heel knap geschreven.”

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren