Zusjes Hadid feliciteren jarige Mickey Mouse

Door ANP, woensdag 21 november 2018 04:10, views: 12, bron: ANP

LOS ANGELES - Gigi en Bella Hadid vieren de verjaardag van Mickey Mouse met een fotoshoot voor lifestylemerk Chaos. De half-Nederlandse modellen deelden dinsdag op sociale media het resultaat en hun jeugdherinneringen aan de muis, die afgelopen zondag 90 jaar werd.

"We zijn opgegroeid met Mickey in ons huis, dus het is een grote eer hier onderdeel van uit te maken", liet Bella weten over het verjaardagsboek waarvoor de foto's werden gemaakt. Daarin haalt ook Gigi herinneringen op aan de muis, die zijn verjaardag deelt met grote liefde Minnie. "Als we naar Disneyland gingen, renden mijn zus en ik altijd als eerste naar Mickey en Minnie toe.".

Bella poseert voor de uitgave met één van de eerste Mickeypoppen die is gemaakt, een exemplaar uit 1932 dat ze te leen kreeg uit Disney's archieven. "Er zit zoveel geschiedenis in deze kleine muis", schrijft het model. Bij een foto waarop ze met versierde Mickey-oren gekiekt is, laat ze weten: "Disney is een constante bron van blijheid en betovering geweest in mijn leven en dat van vele miljoenen andere. Iedereens familievriend meneer M. Mouse is deze week 90 geworden en ik heb er van genoten om dat te vieren in deze special."

De Hadids zijn niet de enige modellen die in het boek stilstaan bij de 90e verjaardag van de creatie van Walt Disney. Ook Karen Elson, Shenelle Williams, Cara Taylor en Vittoria Cerreti werden gekiekt met Mickey-oren, in een Minnie-jurk of bedolven onder Mickey-knuffeldieren.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren