logo songteksten.net

Comebacksingle Cheryl Cole geen succes

LONDEN - De comeback van Cheryl Cole lijkt jammerlijk te falen. Haar nieuwe single Love Made Me Do It kwam vorige week nog binnen op nummer 19 in de Britse hitlijst, maar is ondertussen gezakt naar plek 48. Volgens de krant The Sun is de single slechts 5000 keer verkocht.

Op streamingdiensten als Spotify doet haar nummer het iets beter, maar ook hier blijft ze ver achter bij nummer 1 thank u, next van Ariana Grande.

Voor Cole, ooit een van de vijf leden van Girls Aloud, betekent het de tweede tegenslag in korte tijd. Eerder ontving ze al stevige kritiek op haar optreden bij X Factor. Critici vonden niet alleen dat ze vreselijk slecht zong, ook noemden de tabloids haar optreden veel te sexy voor de talentenjacht. Cole kroop in haar optreden over de grond en likte aan haar hand, in een scene die de Britse krant de Mirror omschreef als "bizar".

Op Instagram sloeg Cole terug naar haar critici. Ze noemt de tabloidcommentaren "onevenredig negatief" en ze beklaagt zich over het commentaar op haar "voorkomen" en "lichaamsvorm- en omvang". Verder bedankt ze haar fans voor alle lieve berichten.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren