logo songteksten.net

Dochter Billy Bob Thornton schuldig aan doodslag

(Novum/AP) - De dochter van acteur Billy Bob Thornton is schuldig bevonden aan doodslag. Amanda Brumfield, die al jaren geen contact meer heeft met haar vader, is verantwoordelijk voor de dood van een 1-jarig kind.

Brumfield paste op de peuter van een vriendin van haar. Volgens de 32-jarige viel het kind op haar hoofd terwijl ze uit de box probeerde te klauteren. Uit onderzoek blijkt echter dat dat onmogelijk is. Volgens de onderzoekers is het onmogelijk dat het kind bij een val van zo'n hoogte een hoofdwond van bijna negen centimeter opliep. Vermoedelijk heeft de peuter een stomp voorwerp op haar hoofd gekregen.

Thortons dochter werd aangeklaagd wegens moord en kindermishandeling, maar werd vrijdag veroordeeld voor doodslag. Waarschijnlijk krijgt ze volgende maand te horen welke straf haar boven het hoofd hangt.

Brumfield is een dochter uit Thorntons eerste huwelijk. De acteur, die vijf huwelijken achter de rug heeft, heeft al jaren geen contact meer met Brumfield. De acteur heeft nog niet gereageerd op de veroordeling van zijn dochter. Toen Brumfield werd aangeklaagd, reageerde Thornton wel op de dood van de peuter. "Elke keer dat een kind overlijdt, is een onvoorstelbare tragedie. Mijn gedachten gaan uit naar de nabestaanden."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren