Max & Anne worden dertiende in Minsk

Door ANP, zondag 25 november 2018 19:16, bron: ANP

MINSK - Zangduo Max & Anne heeft in de finale van het Junior Songfestival de dertiende plek behaald. Roksana mocht de hoofdprijs in ontvangst nemen voor Polen met haar nummer 'Anyone I Want to Be'. De AVROTROS heeft laten weten 'super, supertrots' te zijn op de jonge zangvogels.

De powerballad van het duo kreeg wel de zesde plek van het publiek thuis, dat online mee kon stemmen. "Tuurlijk hadden ze hoger gewild, maar ze zijn heel erg blij met wat ze hebben behaald," laat Anja Zegwaard van AVROTROS weten.

Met het nummer 'Samen' wisten ze de nationale finale overtuigend te winnen. Na twee maanden voorbereiding mochten de winnaars naar de finale in Minsk. "Voor hen was het heel bijzonder om naar Minsk te gaan," vertelt Zegwaard. "De ervaringen van het ontmoeten van een internationale groep mensen nemen ze mee voor de rest van hun leven".

Dat Max & Anne podiumchemie hebben, was ook in Minsk zichtbaar. Wat de volgende stappen zijn in hun prille zangcarrières, daar moeten ze nog even over nadenken. "Ze gaan zeker nog wel met elkaar door en met elkaar zingen, maar ze vinden solo zingen ook heel leuk."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren