logo songteksten.net

Chris Zegers kruipt in huid van The Beatles

(Novum) - Chris Zegers wordt een Beatle. Samen met Jim en Marcel de Groot, zonen van zanger Boudewijn de Groot, brengt hij in september nummers van de Britse popband ten gehore. De drie nemen de zangpartijen voor hun rekening, het Noord Nederlands Orkest verzorgt de muziek.

Het Noord Nederlands Orkest organiseert elk seizoen een aantal cross-over concerten. Zo nam het orkest eerder muziek van Queen en Pink Floyd onder handen. Dit keer zijn The Beatles aan de beurt. Chris Zegers, bekend van films als Liever Verliefd en programma's als RTL Travel, is geen onbekende van het orkest. Hij zong ook tijdens het cross-overconcert Symphonic Echoes of Pink Floyd.

Jim de Groot is niet alleen bekend van zijn vaders hit Jimmy. De 38-jarige speelde in musicals als Hair, Fame en The Wiz. Het repertoire van The Beatles is Jim niet onbekend. Voor de musical Nilsson kroop hij in de huid van John Lennon. Zijn acht jaar oudere broer Marcel maakte in 1995 het album Manen Kweken, met daarop de hit Mag Ik Naar Je Kijken. Ook houdt hij zich bezig met theater, in 2008 won hij de Poelifinario met het stuk Het Wilde Westen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren