logo songteksten.net

Sterren in special over klimaatverandering

LOS ANGELES - Al Gore presenteert op 3 december een 24 uur durende special over klimaatverandering. Een scala aan artiesten geeft daarbij acte de présence. Moby, de Goo Goo Dolls, Sting & Shaggy, Jeff Goldblum & the Mildred Snitzer Orchestra zijn enkele van de artiesten die optreden. Ook acteurs Jaden Smith, Bill Nye, Téa Leoni, Claire Danes en Cody Simpson komen in de uitzending.

“Onze gezondheid hangt samen met die van onze planeet", zei Al Gore bij de bekendmaking. “Klimaatverandering is niet abstract, maar heeft grote impact op ons leven. Ik kijk ernaar uit om het verband tussen klimaatverandering en gezondheid te onderzoeken. In de uitzending bespreken we welke ambitieuze maatregelen we kunnen nemen om ervoor te zorgen dat ook de volgende generaties lang en gezond kunnen leven.

De achtste editie van '24 Hours of Reality: Protect Our Planet, Protect Ourselves' wordt in 125 landen uitgezonden en is live te zien op 24HoursofReality.org. De marathonspecial in Los Angeles start op maandag 3 december om 18.00 uur lokale tijd.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren