logo songteksten.net

Zoon Diddy bedankt voor steun na dood moeder

LOS ANGELES - De oudste zoon van Sean 'Diddy' Combs heeft familie, vrienden en fans bedankt voor de steun die de familie heeft gekregen na de dood van zijn moeder, Kim Porter. Volgens Quincy hebben de vele berichten hem, zijn vader en broertje en zusjes erg geholpen.

De 27-jarige deelde een foto van de uitvaartdienst, waarop hij te zien is tussen zijn biologische vader Al B. Sure en Diddy, die hem adopteerde toen hij een paar jaar oud was. "Aan mijn familie, vrienden, collega's en de fans van mijn familie. Bedankt voor jullie eindeloze liefde, condoleances, beste wensen en positieve energie tijdens het grootste verlies dat ik ooit zal meemaken", schreef Quincy bij de foto. "Weet dat jullie berichten ons als familie dichter bij elkaar hebben gebracht dan ook. De hemel heeft er een speciale engel bij die waakt over ons allemaal. Uit de grond van mijn hart, dank jullie wel."

Kim en Diddy deelden naast Quincy nog een zoon en tweelingdochters, Christian (20) en D'Lila en Jessie (11). Het model overleed op 15 november plotseling op 47-jarige leeftijd. De doodsoorzaak is nog niet bekend.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren