Rosé van Jon Bon Jovi is de beste

Door ANP, donderdag 29 november 2018 04:58, views: 26, bron: ANP

LOS ANGELES - Jon Bon Jovi heeft weer eens een hit te pakken. De Bon Jovi-frontman scoort echter niet met zijn muziek, maar met rosé.

Vakblad Wine Spectator maakt elk jaar een lijst met de honderd beste wijnen. Hampton Water, de wijn die Jon eerder dit jaar met zijn 23-jarige zoon Jesse op de markt bracht, is daarbij uit de bus gekomen als de beste rosé.

De drank van de zanger had overigens niet al te veel concurrentie: in de top 100 stonden maar twee rosés, en de andere stond lager dan de 83e plek waarop de wijn van Jon en Jesse eindigde. De trotse zanger noemt de vermelding van zijn wijn in de top 100 in een verklaring "een beloning voor al ons harde werk".

In een eerder interview met W Magazine verklaarde Jesse, die samen met een vriend fulltime aan het wijnbedrijf werkt, dat hij zich realiseert dat een groot deel van het succes van Hampton Water aan zijn vader te danken is. "Als ik gewoon een vent was die een rosémerk was begonnen, dan zouden we hier niet zitten. Mijn vaders betrokkenheid heeft me heel veel mogelijkheden gegeven." De beroemde naam van zijn pa zorgt soms wel voor wat teleurstelling bij zakelijke afspraken, gaf Jesse toe. "Iedereen denkt dat het Jon Bon Jovi-rosé is. En als ik dan bijvoorbeeld een drankwinkel binnenkom voor een afspraak, vragen ze zich meteen af waarom mijn vader er niet is."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren