Erica heeft nog lang geen genoeg van reizen

Door ANP, donderdag 29 november 2018 07:28, views: 23, bron: ANP

DEN HAAG - Erica Terpstra zit nog vol reislust. De oud-politica stapte weer het vliegtuig in voor vier afleveringen Erica op reis en heeft nog genoeg ideeën voor volgende reizen. “Als er voldoende mensen kijken, wil ik heel graag nog een seizoen maken”, zegt Erica voor de camera van het ANP.

“Er zijn nog een heleboel landen waarvan ik zeg: dat is echt de moeite waard, vooral ook voor de kijkers”, vertelt Erica, die haar verlanglijstje geheim moet houden. Wat ze wel mag verklappen, is waar ze televisiekijkend Nederland de komende weken mee naartoe neemt. “We zijn geweest naar Taiwan, Brazilië, naar - heel verrassend - Vancouver Island, dus Canada en we zijn naar Senegal geweest.”

Voor Erica, die haar reisverhalen vanaf vrijdagavond 21.30 uur weer deelt op NPO 1, voelde de nieuwe reeks van haar Omroep MAX-programma als “een extra cadeautje”. Erica op reis dreigde van de buis te verdwijnen. “Vorig jaar dachten we dat het de laatste bonusreizen zouden zijn. Toen was er zoveel belangstelling voor en hebben zoveel mensen gekeken, dat de netcoördinator zei: nou, dat moeten we nog een keer herhalen.”
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren