logo songteksten.net

John Williams trots op 'klusprogrammaatje'

AMSTERDAM - Het programma Help, mijn man is klusser! bereikt met de honderdste aflevering donderdag een hoogtepunt. Presentator John Williams kijkt met dit jubileum in De Telegraaf terug op twaalf jaar puinhopen en relatieproblemen.

"Ik heb best veel meegemaakt in twaalf seizoenen. Maar toen ik daar binnenkwam...", verklapt Williams over het huis waar hij voor de honderdste aflevering naar binnenstapte. "De stank was zo intens, ik heb moeten vechten om niet over te geven."

In al die jaren is het format van het RTL 4-programma wel veranderd: zo wordt tegenwoordig ook de vrouw aan het werk gezet. Williams: "Niet alleen de man is de bad guy, zo ongenuanceerd ligt het niet. En samen klussen is ook een soort therapie: we zien dat stellen ruziƫn en het weer goedmaken."

Williams is nog steeds megatrots op 'het klusprogrammaatje waar nu nog steeds rond de miljoen mensen naar kijken', en toch ook wel verbaasd dat hij het al zo lang presenteert: "Als iemand toen had gezegd 'over twaalf jaar doe je dit nog', dan was mijn reactie geweest: 'Ben je besodemieterd!'" Help, mijn man is klusser! is donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren