logo songteksten.net

Tommy Lee ruziet met Travis Scott over decor

LOS ANGELES - Mötley Crüe-drummer Tommy Lee is woedend op Travis Scott. De rocker beschuldigt de rapper ervan het design van zijn tourneedecor te hebben gestolen van dat van Mötley Crüe.

Tommy plaatste woensdag een video van het podium van Travis' Astroworld-tournee naast een clip van de laatste toer van de rockband. Op de podia zijn soortgelijke achtbanen geplaatst. "Ik kom hier net achter, deze idioot Travis Scott of zoiets en zijn team hebben de Crüecifly gejat" verklaarde hij toen.

Donderdag kwam de rocker met meer beschuldigingen. Travis zou het productiebedrijf hebben ingehuurd dat ook de podiumset van de bewuste Mötley Crüe in elkaar zette. Waarna Tommy in een aantal krachttermen liet weten wat de mensen die hem eerder ongelijk gaven van hem mochten doen.

De advocaat van Travis reageerde tegenover People. "Tommy heeft het idee van een achtbaan op een podium niet uitgevonden, dus er is geen juridische reden voor deze beschuldigende uitbarsting. Degene die deze opzet heeft bedacht heeft Travis het recht gegeven de apparatuur te gebruiken als aanvulling op het verdere ontwerp van zijn podium."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren