logo songteksten.net

Monica Geuze niet bevangen door acteervirus

LEIDEN - Ze heeft haar eerste filmrolletje te pakken in de romantische komedie Wat is dan liefde, maar Monica Geuze ziet een carrièreswitch naar de acteerwereld nog niet voor zich. “Ik doe wel graag dingen die ik echt heel leuk vind”, zegt Monica voor de camera van het ANP.

“Ik vind het heel leuk om te doen”, zegt Monica op de set van Wat is dan liefde, de film die volgend jaar december in de bioscopen te zien is. “Maar het is niet dat ik vroeger dacht: ik wil later heel graag in een film spelen.” De vlogster is dan ook niet van plan om tegen elke rol die haar wordt aangeboden ‘ja’ te zeggen. “Als je echt actrice bent, doe je dat wel. Maar dat is voor mij niet weggelegd, denk ik.”

In Wat is dan liefde vertolkt Monica een rol die dichtbij haar ligt, die van een voetbalvrouw. Groot verschil tussen de vlogster, die een relatie heeft met voetballer Lars Veldwijk, en haar personage Tamara is dat Tamara in scheiding ligt. “Er zijn drie kinderen in het spel, dus dat is allemaal lastig, en ze wil heel graag de helft van zijn geld.”

Monica zei ‘ja’ tegen de romantische komedie van regisseur Aniëlle Webster, omdat “het gewoon heel dicht bij mezelf lag. Ik zou ook heel graag de helft van m’n vent z’n…”, grapt ze. “Nee, het was echt een rol waarin ik mezelf kan zijn en dat ik niet allemaal rare capriolen uit moest halen.” Toch moest Monica haar grenzen verleggen. “We moesten dansen en zingen, dat was niet helemaal mijn ding.”

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren