logo songteksten.net

Van Koningsbrugge en Kamps-broers in Schaep

AMSTERDAM - Jeroen van Koningsbrugge en de broers Tim en Wart Kamps zijn vanaf april te zien in hoofdrollen in de nieuwe musicalversie van ’t Schaep met de 5 Pooten. Van Koningsbrugge vertolkt de rol van Kootje, de broers Kamps delen de rol van Lukas. Andere acteurs die grote rollen in de voorstellingen spelen, zijn Eva van der Gucht, Ellen Pieters, John Buijsman en Jetty Mathurin.

De nieuwe productie is vanaf april 2019 tweeënhalve maand te zien in DeLaMar Theater in Amsterdam. Daarna verhuist de voorstelling naar het Luxor Theater, waar het half juni een week speelt, aldus More Theater Producties.

't Schaep is gebaseerd op de beroemde serie uit de jaren zestig en de remake van ruim tien jaar geleden. In zowel serie als musical volgt het publiek de besognes van een groep vaste bezoekers van een café in de Jordaan. De wereldberoemde liedjes, zoals We zijn toch op de wereld om mekaar te helpen niewaar?, Het zal je kind maar wezen en As je mekaar niet meer vertrouwen kan werden gecomponeerd door Harry Bannink.

Het script van de nieuwe musical wordt geschreven door Raoul Heertje.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren