logo songteksten.net

Cast Four Weddings doet reünie voor goede doel

LONDEN - De acteurs die een kwart eeuw geleden te zien waren in hitfilm Four Weddings and a Funeral komen binnenkort nog één keer samen voor een ‘vervolg’. Zij zullen een kort filmpje maken voor Red Nose Day, een grote goededoelendag in het Verenigd Koninkrijk.

Alle hoofdrolspelers doen mee, meldt Variety. Hugh Grant, Andie MacDowell, Kristin Scott Thomas, John Hannah, Rowan Atkinson en James Fleet doen mee aan One Red Nose Day and a Wedding. Ook de oorspronkelijke scenarist en regisseur, Richard Curtis en Mike Newell, doen mee aan het project.

Het filmpje wordt op 15 maart uitgezonden door BBC en NBC, als onderdeel van de Red Nose Day-viering. Het is niet de eerste keer dat Curtis voor het goede doel een ‘vervolg’ maakt op een van zijn hitfilms. Twee jaar terug maakte de cast van Love Actually een special rond Red Nose Day.

Four Weddings and a Funeral is een van de meest succesvolle Britse films uit de geschiedenis. De romantische komedie vertelt over een Brit en een Amerikaanse vrouw (Grant en MacDowell) die gedurende vier bruiloften en één begrafenis er achter komen dat ze voor elkaar bestemd zijn. De film kostte 2 miljoen pond en bracht 250 miljoen dollar op. Four Weddings won tientallen prijzen, waaronder twee Oscarnominaties.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren