logo songteksten.net

All You Need Is Love bekroond met Gouden Film

AMSTERDAM - De film All You Need is Love heeft binnen vier dagen meer dan 100.000 bezoekers getrokken. De romantische komedie van regisseur Will Koopman is daarom bekroond met een Gouden Film, maakte het Nederlands Filmfestival maandag bekend.

Het is de twaalfde vaderlandse titel die dit jaar deze mijlpaal passeert. All You Need is Love betekent een nieuw succes voor regisseur Koopman, die eerder megahits als Gooische Vrouwen 1 en 2 maakte.

De film is gebaseerd op het bekende tv-programma. In de romantische komedie verdwijnt aan de vooravond van de kerstspecial de presentator van het programma. Zijn redactie gaat wanhopig op zoek naar een nieuwe host. Ondertussen bereidt ook de rest van Nederland zich voor op kerstavond en wordt de redactie hoopvol aangeschreven.

De hoofdrol wordt vertolkt door Fedja van HuĂȘt. Andere rollen zijn voor Bracha van Doesburgh, Waldemar Torenstra, Anniek Pheifer, Rop Verheijen, Peter Paul Muller, Annet Malherbe en Trudy Labij. De film draait momenteel in 130 bioscopen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren