logo songteksten.net

YouTube Rewind slechts beoordeelde video

AMSTERDAM - YouTube Rewind 2018, de video met de hoogtepunten van het afgelopen jaar, is de slechtst beoordeelde op het platform tot nu toe. Het filmpje, met onder meer Nikkie de Jager (NikkieTutorials), Will Smith en Casey Neistat, verscheen op 6 december en heeft inmiddels al 9,9 miljoen duimpjes omlaag gekregen.

Het vorige record stond op naam van Justin Bieber. Zijn videoclip bij het in 2010 verschenen nummer Baby kreeg 9,8 miljoen negatieve stemmen. Fans van Bieber laten op social media massaal weten opgelucht te zijn dat hun idool niet langer bovenaan staat.

De laatste tijd is er steeds meer kritiek op de Rewind-video. Die zou geen realistisch beeld geven van het materiaal dat op YouTube te vinden is en voornamelijk kiezen voor content die het goed doet bij adverteerders.

De YouTube Rewind-video is een terugkerend overzicht van het afgelopen jaar, met daarin verwijzingen naar de populairste en meest opvallende video’s, momenten en makers op YouTube. In de video komen YouTubers, virals, topmuzikanten en beroemdheden langs. Vorig jaar werd de Rewind 213 miljoen keer bekeken. De nieuwste versie is tot nu toe 120 miljoen keer gezien.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren