logo songteksten.net

Moeder Sean Kingston bedankt redder zoon

(Novum) - De moeder van zanger Sean Kingston verraste vrijdag de redder van haar zoon met een persoonlijk telefoontje. Kustwacht Jonathan Rivera viste Kingston en een vriendin op 29 mei uit het water, nadat de 21-jarige Kingston een ongeluk kreeg met zijn waterscooter.

Moeder Kingston vertelde Rivera dat ze hem niet genoeg kon bedanken voor het redden van haar zoon en zijn goede vriendin, weet de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ. Ook vertelde ze hem dat haar zoon Rivera graag persoonlijk wil bedanken, zodra de zanger hersteld is.

Kingston kan naar aanleiding van het ongeluk een forse boete verwachten, omdat hij de rust van de lokale zeekoeien verstoorde. Held Rivera hoeft in ieder geval geen beloning van de zanger. "Het enige waar ik nu aan denk, is zijn herstel. Ik ben blij dat het steeds beter gaat met hem, en dat is alles wat er toe doet."

De zanger knalde met een waterscooter tegen een brug aan en belandde in kritieke toestand in het ziekenhuis. Hij had onder meer last van een gebroken kaak en pols en had water in zijn longen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren