Robbie gaat afvallen met Weight Watchers

Door ANP, maandag 17 december 2018 14:04, views: 16, bron: ANP

LONDEN - Robbie Williams is het nieuwe wereldwijde gezicht van Weight Watchers. De zanger verschijnt in een nieuwe campagne van het tot WW omgedoopte dieetbedrijf en gaat zijn poging tot afvallen via sociale media delen.

"WW is het eerste programma dat mij echt het gevoel geeft bij mijn leven te passen", zegt Robbie. "Na een rugblessure vorig jaar ben ik minder gezond gaan leven en kreeg ik het gevoel dat ik hier behalve mezelf ook mijn gezin mee te kort deed. Ik kan niet dezelfde dingen blijven proberen en hopen op een ander resultaat."

Naast Robbie is ook Oprah Winfrey, al jaren verbonden aan het afslankprogramma, in de campagne te zien. In Nederland gaat WW daarnaast in zee met &C, het online platform en magazine van Chantal Janzen. Zij gaat samen met haar voltallige redactie proberen gezonder te leven.

Balans is volgens Chantal het sleutelwoord. "Voor ons betekent dat soms maar één tompouce en soms een extra blokje om of meer tijd voor jezelf", aldus de in maart bevallen presentatrice.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren