logo songteksten.net

Reese Witherspoon zeker geen 'bad girl'

(Novum) - Actrice Reese Witherspoon heeft zondag flink uitgehaald naar de vele sterren van wie een sekstape is opgedoken. Dit deed ze tijdens de uitreiking van de MTV Movie Awards in Los Angeles, weet het Amerikaanse entertainmentprogramma Access Hollywood.

"Ik snap het best, meiden. Het is stoer om een 'bad girl' te zijn. Maar toen ik net begon was het anders. Als je toen een seksfilmpje maakte, schaamde je je rot en verstopte je de video onder je bed. En als je naaktfoto's van jezelf maakt, zorg dan in ieder geval dat je gezicht er niet op staat."

Witherspoon haalde niet alleen uit naar de 'bad girls'. Voor de brave meisjes had de 35-jarige actrice bemoedigende woorden. "Voor alle meisjes die nu kijken, het is heel simpel om een braaf meisje te zijn. En ik ga proberen ervoor te zorgen dat brave meisjes ook stoer gevonden worden."

Witherspoon werd tijdens de MTV Movie Awards geƫerd met een Generation Award. Ze kreeg de prijs voor haar veelzijdigheid en het plezier dat ze haar fans schonk.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren