logo songteksten.net

Meer dan 500.000 kijkers voor Roast Johnny

HILVERSUM - Iets meer dan een half miljoen mensen hebben dinsdagavond gezien hoe Johnny de Mol op de hak is genomen. Naar The Roast of Johnny de Mol keken 514.000 mensen, zo blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Daarmee behaalt het Comedy Central-programma een negentiende plek in de kijkcijferlijst.

In het programma worden beroemdheden geconfronteerd met gĂȘnante momenten en hun opvallende eigenschappen. Johnny liet zich 'roasten' door een rits sterren, waaronder Najib Amhali, Peter Pannekoek, Danny Froger, Patty Brard en Tooske Ragas. Jeroom Snelders praatte als Roast Master de avond aan elkaar. Johnny was de derde bekende Nederlander die door de mangel werd gehaald. In 2016 was Gordon de eerste, vorig jaar moest Giel Beelen eraan geloven. Die shows werden respectievelijk door 464.000 en 603.000 mensen gezien.

The Roast Of... komt uit de Verenigde Staten, waar sterren als Justin Bieber, Pamela Anderson en Charlie Sheen onder vuur zijn genomen door vrienden en andere celebrity's.

Het bestbekeken programma van de avond van het NOS Journaal van 20.00 uur met 1,7 miljoen kijkers. De slimste mens (1,3 miljoen) en het NOS Journaal van 18.00 uur (1,2 miljoen) maken de top drie compleet.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren