logo songteksten.net

Queen voert Top 4000 weer aan

HILVERSUM - Bohemian Rhapsody van Queen staat in de Top 4000 van Radio 10 opnieuw bovenaan. Net als voorgaande jaren staat Hotel California van de Eagles weer op de tweede plek. De derde positie is wederom voor Michael Jackson. Dit jaar met Billy Jean, dat was vorig jaar Thriller.

Het radiostation maakte donderdag de volgorde van de top 10 bekend die zondagavond op de slotdag is te horen in het programma van Dennis Verheugd.

Michael Jackson heeft dit jaar weer de meeste noteringen op zijn naam. In totaal staat The King of Pop 48 keer in de lijst: 35 keer met solo-hits, vier duetten en negen keer met The Jacksons.

Noteringen

Onder de Nederlandse artiesten heeft Marco Borsato de meeste noteringen in de ranglijst. Borsato is dit jaar met 25 nummers vertegenwoordigd. Hij kreeg daarvoor eerder al de Top 4000 Award. Zijn hit Dochters staat op nummer 20 en is eveneens de hoogst genoteerde hit van een Nederlandse artiest.

Radio 10 zendt de Top 4000 dit jaar voor de veertiende keer uit. Bohemian Rhapsody stond in al die jaren tien keer op nummer 1.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren