logo songteksten.net

Sony kondigt Playstation-televisie aan

(Novum) - Sony komt met een Playstation-televisie waarbij twee gamers met een 3D-bril elk hun eigen beeld kunnen zien op het scherm zonder dat ze kunnen afkijken bij de ander. De Playstation-televisie moet dit najaar op de markt komen. Dat heeft Sony Computer Entertainment maandagnacht bekendgemaakt tijdens de E3-beurs in Los Angeles.

Samen met het schietspel Resistance 3, een exemplaar van de benodigde 3D-bril en een HDMI-kabel kost de televisie 499 dollar. Een Europese prijs is niet bekendgemaakt.

Sony legt een grote nadruk op 3D-gamen. Twee spellen uit de God of War-serie voor de PSP worden geoptimaliseerd voor de Playstation 3 en zijn in 3D te spelen. Datzelfde geldt voor de Playstation 2-spellen Ico en Shadow of the Colossus.

Daarnaast heeft Sony dit najaar diverse spellen in petto voor gamers met een Playstation 3. De actiegame Uncharted 3: Drake's Deception wordt hierbij gezien als het grote speerpunt voor het gamebedrijf. Dit jaar moeten meer dan honderd spellen het gebruik van een 3D-televisie ondersteunen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren