Davina Michelle warmt publiek Pink op

Door ANP, vrijdag 21 december 2018 23:21, views: 61, bron: ANP

AMSTERDAM - Davina Michelle staat in het voorprogramma van Pink. De zangeres staat op 11 augustus samen met het popicoon op het Malieveld in Den Haag, werd vrijdag bekendgemaakt in RTL Late Night met Twan Huys.

Michelle bracht vorig jaar op haar YouTube-kanaal een cover uit van Pink's hit What about us. De video kwam terecht bij Pink en die noemde de versie van de Nederlandse zangeres beter dan haar eigen versie. Vanwege het filmpje werd Davina in korte tijd bekend in Nederland en de Verenigde Staten. Momenteel staat ze met haar hit Duurt te lang voor de achtste week op rij op nummer 1 in de Top 40. Eerder deze week ontving de 23-jarige zangeres de Top 2000 Award als hoogste nieuwe Nederlandse binnenkomer.

Het optreden van Pink maakt deel uit van haar Beautiful Trauma World Tour die in maart van start is gegaan. Het popicoon begon haar tournee in Phoenix en deed al diverse steden in Amerika, Australiƫ en Nieuw-Zeeland aan. Sinds haar debuut in 2000 heeft ze zeven studioalbums uitgebracht. Wereldwijd verkocht ze meer dan 57 miljoen albums. Haar laatste plaat, Beautiful Trauma, werd bekroond met platina.

De zangeres is op 16 juni ook in Nederland. Dan geeft ze een uitverkocht concert in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Kaarten voor de show in Den Haag zijn nog te koop.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren