logo songteksten.net

Simon Cowell betreurt vertrek Cheryl Cole

(Novum/AP) - Simon Cowell vindt het jammer dat Cheryl Cole de jury van de Amerikaanse X Factor moet verlaten. Hij vreest zelfs dat hun vriendschap daardoor voorgoed voorbij is. De bedenker van de talentenshow zegt dat hij er alles aan heeft gedaan om haar in de jury te houden.

Cole werd aan de kant geschoven omdat er geen klik zou zijn met de andere juryleden. Cowell dacht dat ze gelukkiger zou zijn als ze terug naar Engeland zou gaan en weer gaat jureren voor de Britse versie van X Factor.

"Ik vind het verschrikkelijk om te zien hoeveel pijn dit haar doet", zegt Cowell. "Ze is een van mijn beste vrienden. Gek genoeg besloten we dit te doen omdat we dachten dat het gunstiger voor haar uitkwam. Ik dacht dat ze haar familie en vrienden miste. Niemand zal het geloven, maar dat is de waarheid."

Volgens Cowell heeft Cole het nieuws goed opgepakt. "Ze was er natuurlijk niet blij mee, maar ze accepteerde het." De plaats van de Britse zangeres wordt ingenomen door de Amerikaanse Pussycat Dolls-zangeres Nicole Scherzinger.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren