logo songteksten.net

Dan Karaty en vrouw ontdekken Nederland

(Novum) - Dan Karaty en zijn vrouw Natasha doen hun best om in te burgeren in Nederland. Het stel bezit sinds kort een huis in Amsterdam. De twee verwachten hun eerste kind.

"Toen we hier twee maanden geleden kwamen wonen, hebben we er een missie van gemaakt om de lekkerste poffertjes van Amsterdam te ontdekken", vertelt Natasha aan Grazia. "We trokken van café naar café, en het grappige is dat ze bij ons om de hoek de allerlekkerste poffertjes blijken te hebben."

Dan waagde zich aan een haring, maar dat beviel slecht. "Later we het er maar op houden dat ik het niet voor herhaling vatbaar vond", legt de 34-jarige choreograaf uit. "Ik vind het wel heel leuk om alle tradities en gewoontes van Nederland te ontdekken. Binnenkort neem ik Natasha mee naar Volendam om haar in zo'n kostuum te hijsen en op de foto te zetten."

Dan, die verschillende dansprogramma's presenteert, hoopt dat zijn kind straks Nederlands zal leren. "Grote kans dat onze baby Nederlands leert spreken. Ik vind het een mooie gedachte om de kleine onze nomadische levensstijl mee te geven."

Waar het kind geboren wordt, is nog onduidelijk. "We zijn gewend om continu heen en weer te pendelen tussen Amsterdam, Los Angeles en New York, dus het is nog even de vraag waar Natasha de baby op de wereld zal zetten", legt hij uit. "Dat zal waarschijnlijk Los Angeles of Nederland worden."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren