logo songteksten.net

Rapper Winne stelt optreden uit na dood Feis

ROTTERDAM - Rapper Winne treedt zaterdag niet op in Vlaardingen wegens de dood van zijn vriend en collega rapper Feis. Hij heeft zijn show in de Kroepoekfabriek daarom geannuleerd.

"Daar Feis en Winne onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, hebben we in samenspraak met Winne zelf, zijn management en boeker besloten dit concert te verplaatsen naar een nader te bepalen datum", meldt het poppodium in Vlaardingen.

Faisal Mssyeh, zoals Feis officieel heet, kwam tijdens de jaarwisseling om het leven door een schietpartij in de binnenstad van Rotterdam. Winne en Feis traden veel samen op. Op Instagram schrijft Winne woensdag: "Zelfs de dood gaat ons niet scheiden. Niet aan mijn zijde maar voor altijd in het hart. Ecktuh Ecktuh dat was altijd uit het hart. Van binnen gebroken maar van buiten ben ik hard. Rust zacht lieve broer."

Singer-songwriter Naaz heeft voor Winne een lied geschreven. "Ik moest dit delen. Voor Winne, maar ook voor iedereen die ooit iemand verloren heeft of iemands pijn gevoeld heeft", zegt Naaz op de website van 3FM. Zelf leerde ze Feis kennen in de studio van Funx, toen ze zestien was, schrijft ze op Instagram. "Enthousiast en jong in gedrag vertelde ik je zonder ademhaling, zo snel sprak ik uit zenuwen, over mijn muziek en dromen. Je luisterde, je gaf me een kans. Als één van de eerste en enige. Later draaide je zelfs mijn muziek op Juize, en liet je me weten hoe je goede praatjes over me deed. Dit zijn niet dingen die ik ooit zou vergeten, diegene die iemand iets gunnen wanneer er nog niks is om op te bouwen. Ik ken je niet goed, maar je betekent veel, voor veel mensen en ook voor mij. Rest in peace, please."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren