The Game mag niet in Canada optreden

Door ANP, vrijdag 11 januari 2019 04:59, views: 13, bron: ANP

LOS ANGELES - Slecht nieuws voor The Game. Hij zou voor het eerst sinds lange tijd weer een aantal shows geven in Canada, maar hem is de toegang tot het land ontzegd omdat hij een strafblad heeft. The Game, wiens echte naam Jayceon Terrell Taylor is, kreeg niet het tijdelijke visum dat nodig is om te kunnen komen optreden. Elke artiest met een strafblad heeft zo'n visum nodig, maar de Canadese overheid wilde er geen aan hem geven.

De organisatie baalt als een stekker. "Met grote frustratie delen wij mede dat The Game niet komt optreden. Dit is vanwege een besluit van de overheid, niet omdat hij zelf heeft afgezegd, zoals hier en daar gesuggereerd is. Hij had veel zin om zijn Canadese fans weer te zien na lange tijd."

De rapper heeft gedurende zijn loopbaan wel vaker met juridische zaken van doen gehad. Zo kreeg hij een proeftijd van 3 jaar toegewezen, nadat hij dreigde een politieagent te vermoorden. Ook is hij verwikkeld in een aanrandingszaak, waarbij er miljoenen van hem geƫist worden.

Het is niet bekend of het besluit van Canada gevolgen heeft voor de geplande tour die The Game in maart in Europa begint.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren