logo songteksten.net

Tranendal bij live weerzien Florian en Helene

BERLIJN - Voor het eerst sinds het einde van hun relatie is het voormalige Duitse glamourkoppel Helene Fischer en Florian Silbereisen weer samen op tv verschenen. Het weerzien voor het oog van televisiekijkend Duitsland liet beiden niet ongeroerd.

Florian, in Nederland vooral bekend als lid van Klubbb3, presenteerde zaterdag live op zender ARD de muziekshow Schlager Champions, Das große Fest der Besten. Verschillende artiesten maakten er hun opwachting en er werden ook awards uitgedeeld. Het publiek wachtte echter op de 'hereniging', maar die volgde pas na bijna drie uur toen Helene het evenement mocht afsluiten.

"We hebben allebei tien geweldige jaren gehad en dat zal altijd een deel van mijn leven zijn", zei Florian over zijn gestrande relatie, terwijl er tranen liepen over de wang van Helene. De zanger en presentator, die een grote tatoeage op zijn bovenarm heeft van het gezicht van zijn voormalige vlam, onthulde tevens dat hij de tattoo nooit zal verwijderen. "Ik zal deze tatoeage altijd met trots dragen", aldus Florian. Het koppel maakte in december bekend dat ze uit elkaar gingen.

Klubbb3

Florian trad ook samen met Jan Smit op als Klubbb3, de schlagergroep die normaal gesproken als trio opereert. Jan en Florian moesten het zaterdag echter zonder de Belg Christoff de Bolle doen. Hij werd eerder deze week aan zijn hart geopereerd. Klubbb3 stond daardoor "bij hoge uitzondering" als duo op de planken. "Maar we beseften meteen dat het veel minder leuk was zonder Christoff", twitterde Jan zondag.

Klubbb3 werd tijdens de show ook nog eens uitgeroepen tot beste groep.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren