logo songteksten.net

Katy Perry feliciteert 'engel' Orlando Bloom

LOS ANGELES - Katy Perry en Orlando Bloom zijn nog altijd dolgelukkig met elkaar. Aan de vooravond van Orlando's 42e verjaardag liet de zangeres dat ook met niet mis te verstane woorden weten met een lief berichtje op Instagram.

Katy reageerde op een post van Orlando die zaterdag een laatste selfie als 41-jarige had geplaatst. "Ik ben dankbaar en met het verstrijken van de tijd voel ik steeds meer dat leeftijd maar een getal is. We zijn wie we zijn om de keuzes die we maken, de woorden die we uitspreken, gedachten die we creƫren en acties die we ondernemen. En zoals ik tegen mezelf en mijn zoon zeg: maak slimme keuzes", aldus de acteur.

Zijn vlam reageerde daar vervolgens gevat op in de comments. "Ik ben blij dat ik de juiste keuze heb gemaakt. Gefeliciteerd engel", schreef Katy in een inmiddels weer verwijderde reactie.

Zondag pakte Katy haar Instagram-app er weer bij en plaatste een foto van de jarige Orlando. "Gelukkige 42e verjaardag aan de aardigste en schattigste man van wie ik het geluk heb samen te zijn."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren