Ruzie Robbie Williams en Jimmy Page laait op

Door ANP, zondag 13 januari 2019 18:01, views: 13, bron: ANP

LONDEN - De burenruzie tussen Robbie Williams en Led Zeppelin-gitarist Jimmy Page is weer opgelaaid, melden Britse media. De twee ruziƫn al jaren over de verbouwplannen van Williams. Andere buren gaan er zich nu ook mee bemoeien.

Buurman Johnny heeft namelijk een klacht bij de gemeente ingediend over het gedrag van Robbie. Die zou Jimmy op allerlei manieren het leven zuur maken. Zo draait hij keiharde muziek van Black Sabbath, Pink Floyd en Deep Purple zodra hij zijn buurman buiten zijn huis ziet. Ook dost Robbie zich op gezette tijden uit als Robert Plant, de zanger van Led Zeppelin.

Waarom Johnny het gedrag van Robbie aan de gemeente heeft gemeld is onduidelijk. Inmiddels heeft een woordvoerder van de zanger laten weten dat de beschuldigingen niet kloppen.

De ruzie tussen Jimmy en Robbie heeft te maken met bouwplannen van Robbie. Hij wil een uitbouw aan zijn huis laten neerzetten. Jimmy vreest dat de plannen nadelig voor hem zullen uitpakken en heeft tot ergernis van Robbie een bezwaarschrift ingediend. Sindsdien is het hommeles tussen de twee muzikanten.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren